HTML

Magyar lány Itáliában

Friss topikok

  • kunka: Kívánom, hogy érezd jól magad, és csupa jó és hasznos élményben gazdagodjál! És ne hagyd abba a bl... (2012.10.01. 22:20) A kezdetek

Címkék

Gianni a láthatáron :D

2013.01.18. 14:24 treszka

A mai napon csoda történt. Hosszú idő óta először kisütött a nap. Ezen annyira felbuzdultam, hogy biciklire pattantam és elmentem vásárolni. Olyan szép idő van, hogy ha feketébe öltözöm, még pulóver sem kell. Fantasztikus! :)

Az otthoni élet sem rossz. Christiana ugyan végleg elhagyott minket, ellenben helyette beköltözött Gianni. Hozta a feleségét is, nagyon szimpatikusak első ránézésre. Gianni igaz hozzám se akart szólni első nap, csak magára zárta az ajtót és nézte a tévét, de ma végre hagyta, hogy bemutatkozzam neki. Szóval talán lesz kivel dumálni pár szót.

A idegbaj viszont nem ért véget. Rocco kicsit kikészít. Akárhová megy, felkapcsolja a villanyt és úgy hagyja, akár az éjszaka közepén is. Az üvegajtók, amikkel rendelkezünk, nem szabnak gátat a fényárnak ilyenkor. Heti 1-2-3-szor rendre égve hagyja a tűzhelyet. A lefolyóból heti 1x kipiszkálom a félig rohadt zöldségdarabokat, amiket ott hagy. Mindig éjfélkor teszi fel a mosást, ami a fém pánikszobám falán simán áthallatszik. Miután ma hajnali egykor tette fel, hagytam neki egy cetlit, hogy 11 után ne mosson. A tévét is rendre úgy hagyja, a hangerőről nem is érdemes beszélni... Hiányoznak az edzések. Nincs hol levezetni a feszültséget. Ha így folytatódik, még a végén rajta fogom... :)

Hát így telnek a napok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cremarol.blog.hu/api/trackback/id/tr435025428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása