HTML

Magyar lány Itáliában

Friss topikok

  • kunka: Kívánom, hogy érezd jól magad, és csupa jó és hasznos élményben gazdagodjál! És ne hagyd abba a bl... (2012.10.01. 22:20) A kezdetek

Címkék

Szuzanya Mirjana altal kozolt uzenete Medjugorje-ban (2015.11.02):

2015.11.02. 12:26 treszka

Draga gyermekeim! Ujfent a szeretetrol szeretnek beszelni nektek. Fiam akarata szerint gyujtottelek ossze benneteket az O neveben. Arra vagyom, hogy a hitetek szilard legyen es szeretetbol fakadjon. Mivel azon gyermekeim, akik ertik es kovetik Fiam szeretetet, szeretetben es remenysegben elnek. Megismertek Isten szeretetet. Tehat, gyermekeim, imadkozzatok, imadkozzatok, hogy minel jobban tudjatok szeretni es szeretetbol cselekedni. Azert, mert a hit onmagamban, szeretet es a szeretet cselekedetei nelkul nem az, amit kerek toletek: gyermekeim, ez a hit illuzioja, henceges. Fiam hitet, cselekvest, szeretetet es josagot ker toletek. Imadkozom es benneteket is kerlek, hogy imadkozzatok es eljetek a szeretet szerint, mivel arra vagyom, hogy amikor Fiam a gyermekeim szivebe tekint, szeretetet es josagot lasson bennuk, nem pedig gyuloletet es kozonyt. Gyermekeim, szeretetem apostolai, ne veszitsetek el a remenyt, ne veszitsetek el az erotoket! Meg tudjatok csinalni! Batoritalak titeket es megaldlak benneteket. Mert minden, ami evilagbol valo, es amit sok gyermekem helyez elso helyre, el fog tunni. Csak a szeretet es a szeretet cselekedetei maradnak meg es nyitjak ki a Mennyorszag kapuit. Varni foglak benneteket ennel a kapunal: olelessel szeretnem udvozolni minden gyermekemet. Koszonom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cremarol.blog.hu/api/trackback/id/tr728043978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása